Saldırı, çürüme, wipe, arkadaş etkinliği ve etkinlik bildirimlerini nasıl açıp kapatırım? Bildirimleri nasıl açıp kapatırım?
Ayarlar → Bildirimler'i açın.
Tüm bildirimler, tüm anlık bildirimleri aynı anda açar veya kapatır. Bu yalnızca telefon ayarlarınızda oyun için bildirimlere de izin verilmişse çalışır.
Gruba göre bildirimler:
Saldırı bildirimleri — çevrimdışıyken biri üssünüze hasar veriyor.
Uyuyan karakter bildirimleri — uyuyan karakterinize saldırılıyor. Güvenli bir bölgede çıkış yaptıysanız, uyuyan karakteriniz orada ölmeden 10 ve 5 dakika önce ve öldüğünde de uyarılırsınız.
Çürüme bildirimleri — çevrimdışıyken, Onarım Dolabı'nın kaynakları tükendiği için üssünüz çürümeye başlar.
Wipe bildirimleri — yakında bir wipe gerçekleşecek veya az önce gerçekleşti.
Ekip etkinliği bildirimleri — üssünüzün bulunduğu bir sunucuda bir takım arkadaşınız çevrimiçi oluyor.
Arkadaş etkinliği bildirimleri — üssünüzün bulunduğu bir sunucuda bir arkadaşınız çevrimiçi oluyor.
Klan etkinliği bildirimleri — üssünüzün bulunduğu bir sunucuda bir klan üyeniz çevrimiçi oluyor.
Haftalık görev bildirimleri — yeni haftalık Battle Pass veya klan görevleri mevcut.
Ekip, arkadaş ve klan bildirimlerini yalnızca o sunucuda değilken alırsınız. Bir oyuncu hem takım arkadaşınız hem de arkadaşınızsa iki değil, tek bildirim alırsınız.
Oyun içi açılır pencere bildirimleri — oynarken ekranda görünen açılır pencereler.
Spam'i önlemek için oyun, her türün ne sıklıkla gönderilebileceğini sınırlar: örneğin, her üs için 5 dakikada en fazla bir saldırı bildirimi. Haftalık görevler gibi hatırlatıcılar genellikle yerel saatinize göre akşam gelir.